24 december 2005

God Jul













Här kommer ett julkort till alla mina kära söta bloggläsare!
Hoppas ni får en fin julafton, hur ni än valt att tillbringa den. Själva ska vi maratontitta på alla tre förlängda Sagan om Ringen-filmerna och hålla tummarna för att Darling inte ska bli inkallad på jobb. Samt äta smörgåstårta, mums!

Det ser förfärligt tomt ut under granen, men bilden togs innan jag börjat slå in klapparna. Trots att vi skickat en del på posten och levererat andra är det fortfarande fullt därunder. Det hjälper kanske att granen bara är 150cm hög, att det ser mer ut än vad det är? Idag får vi iallafall ta fram och öppna de som är våra egna. Spännande! Det har skakats och klämts på ett par och i ett är vi riktigt säkra på att det finns choklad. Tur, för vi har inte köpt några egna kartonger i år. :)














Såna här små gynnare har man dock kunnat hitta ända sen granen kom upp. Mirakulöst nog har den klarat sej från större angrepp, men Rödfräs blev en smula avskräckt när jag tog ett bastant tag och drog upp glittret han tuggat på ur halsen på honom. Sen har han inte försökt igen. Som belöning och julklapp ska han få tre skalade färska räkor att smörja kråset med, och dessutom föräras en portionspåse Friskies. Fast den får han dela med mammiga djuret Nattkatten, som förstås också får räkor, och hela dan i soffan med matte och husse att klänga på!

God Jul allihop!

1 Comments:

Blogger fenix said...

Största möjliga publik, förstås! Han är smart, din röding. :D

24 december, 2005 10:53  

Skicka en kommentar

<< Home