20 november 2005

Sysselsättning

Okej, fler saker man kan syssla med om dagarna som sjukskriven, förutom att leka med Photoshop eller trä pärlor, är Stuff on my cat. My god, vad de har tålmodiga små kritter, de som skickat in bilder som dessa:












Det skulle aldrig funka på vår Rödfräs. (Hey Rödluvan- tänk om det bara är våra rödingar som har tillverkningsfel?) Han skulle pusta och frusta och vråla omkull oss om vi försökte. (Ojj vad vitsig jag var nu, visst?)

Min personliga favorit är den här, haha. Sådär känns det ganska ofta, man vill bara gömma sej för världen, men lyckas likförbannat sätta sej i en dum och utsatt position. Gotta love it.


För att återknyta till rubriken, häromdan gick jag förbi den glatt sovande Nattkatten och kom genast på en snilleblixt till eget bidrag. Och eftersom det snart är första advent, fick det bli lite jultema (det är en julgranskula). Tadaa!













(Japp, han är ungefär lika road som han ser ut att vara. Man ser hur det står "WTF?" i pannan på honom.)

Man får ganska begränsad humor när man inte riktigt varvar upp hjärnan nån gång. Men det var ganska roligt. Och ni behöver inte tycka synd om Nattkatten, han fick bara igen lite för alla gånger han varit störig mot mej. I övrigt lever han ett liv i högönsklig välmåga, där hans främsta mål är att sitta på eller delvis handikatta den som för tillfället råkar vara närmast. Oftast moi. Helst när jag vill skriva långa bloggar. Sådeså.

2 Comments:

Blogger fenix said...

Hmm... han med klädnyporna ser ju faktiskt lite groggy ut...

21 november, 2005 13:42  
Blogger fenix said...

Det låter som en ragdoll... eller knarkad katt. ;)

Så teorin är tillbaka på att vi och Rödluvan äger två måndagsexemplar. Damn.

22 november, 2005 12:11  

Skicka en kommentar

<< Home